20/10/07

De ruta (missatge temporal)

Ara no tením temps de fer la crònica. Aquest missatge desapareixerà si tot va bé en pocs dies. És només per dir que tot va molt molt bé! que pensem en tot i que us estimem.

Fins aviat!

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola macos,cada dia miro si hi ha algún comentari vostra, aixó del blog va molt be, perque hi escriviu, escla.Sempre que us sigui possible aneu fent, d' acord?.Ens demaneu noves nostres doncs be, tot segueix més o menys igual, amb més cavalls aixó si.Son molt macas les fotos que ens heu enviat, sobretot la que sotiu vosaltres dos, esteu "guapissims".També és molt interessant lu que ens expliqueu.Com diu algú en pertcipem.Be estem contents de que tot us vaji tant be, esperem que segueixi així si és possible.Com sempre amb comunió.Molts petons de tots.Adéuuuuuuuuu

Rodamon ha dit...

Gràcies Maria! ets la més complidora, eh! seguirem informant-vos i estimant-vos!!! una abraçada

C.F.Les Planes d'Hostoles ha dit...

hola fills, estem molt contents de veure que tot us va be, les fotos que aneu envian son molt guapas i algunes son fabuloses, sous molt afortunats de poguer veure les postes de sol de l'inmensa platge crec que tothom hauria de tenir l'oportunitat de poguer gaudir,tan sols un cop a la vida de les sensacions que esteu experimentan. El blog a mes de ser un mitja per estar en contacte, es tambe com una especie de vehicle on nosaltres tambe podem saboregar les vostres vivencies. Aqui tots be la familia, les gosses i els veins, la Carmeta tambe esta be. Ens despedim amb un fins ara , petonets i abraÇades cuideuse molt i molt mes

Anna ha dit...

Toni i alba! molta sort al vostre viatge! que encara no havia pogut veure-us. aniré llegint pel blogspot, de moment em puc imaginar perfectament com és buenos aires pel vostre comentari tan detallat.
sort

Unknown ha dit...

Eooo!.No vull ser pesada, peró avui dia 24 hi ha un motiu prou important per tornar a escriure, i és, escla, el teu sant,Toni. No se quan el lleguireu aquest comentari. Sigui com sigui el desig de tota la familia és que el visquis sentin-te millor i feliç, en bona companyia com és ara l'Alba i....;Aquest realment el viuràs totalment diferent dels altres anys.Gravo en el cap i sobretot en el cor per recordar-lo al llarg de la vida.Petons (bicho)FELICITATS.petons ALba.Adéuuu

Unknown ha dit...

Ep jovent!

Veig que us ha agafat la vena literària, doncs molt bé, a seguir copsant la realitat i traduïnt-la amb paraules, que així també viatgem nosaltres.

Salut i una abraçada!

Marc

Carme-Pere ha dit...

HOla guapos, ja estem impacients perqué ens expliqueu el viatge amb tren, les fotografies molt maques, fa goig veure la colla de jovent que anàveu.Pel comentari de la Maria ens hem enterat que avui es el teu sant Toni, doncs, moltes felicitats, que ho passis d'alló més bé, segur que serà aixís, ja que la bona companyia no et falta, amb l'Alba al costat ja no pots demanar res més.
Fins aviat i molta energia positiva des d'Els Hostalets.

Carme (tieta)

Rodamon ha dit...

Gràcies per ser-hi! Ostres, el sant d'en Toni!! Ni ell ho sabia... gràcies per avisar... La veritat és que no sabem pas a quin dia naveguem, ni quina hora tan sols! Que n'és de maco, això! Records Carmeta! I petons a les gossetes!

una abraçada gegantíssima!

Unknown ha dit...

SOK LA LUUU
Albaaa toniii prexiosuuus!!!
un mess iaa¿¿ :O
tela kom passa el teems!!!
wenu pos naah.. k es el primee dia k m passu po nu i a inspiracioo ni x 10 liniees!:)
us estimu mooooooool moooool
i x aki sus troba a faltaa!!
un any¿¿ no aguantareu pas taan!!
o si..
i mentres io aki aseguuda esparan rebre una trukada k digui k sare tyetaa..po ia vx k en tink x temss!!
wenuu k speru k x akii tot vagi mool b!!
us estimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!